Llista de productes

CONSTRUCCIONS AMB FUSTA PER EXTERIOR


PÉRGOLA ADOSADA

A Pergocat tenim la solucio a la seva idea sigui quina sigui ja quie som un equip qualificat i amb una amplia experiencia a la seva disposicio. Podem ampliar la seva casa o atic amb una pergola adosada com es el cas de la fotografia o  be l´estructura de fusta amb un toldo correder. Cubrir la seva barbacoa etc… amb diferents acabats i model. Demani un pressupost sense compromis.


PÉRGOLA AUTOPORTANT

A Pergocat podem disenyar i asesorar quina sera la seva millor opcio per al seu jardi amb una pergola autoportant, a 2 aigues o mes. Proposins la seva idea que el nostre equip de profesionals la dura a terme no ho dubti.


PÉRGOLA AMB TOLDO

A Pergocat tenim un disseny acurat per adaptarnos a les seves nececitats amb una pergola amb toldo ondas que gracies a la vellesa de léstructura de fusta donara unaltra aire a casa seva.


MARQUESINA

A Pergocat tenim la solucio per l´entrada de casa, barbacoa, o finestres, que quan plou tant incomoda. Ela anclatges van fixats amb taco quimic.


TARIMA PER EXTERIOR 

A Pergocat ens adaptem al seu presupost per un acabat optim de la seva piscina o terra amb fustes tropicals com l´IPE, o be amb pi autoclau, donan garaties de acabats.

 

 


CASETA DE JARDI

A Pergocat tenim castes de jardi que gracies al seu sistema modular podem posar la porta o tantes finestres com vulgui on voste ens digui. La fusta que utilitzem es de Flandes d´un gruix de 22mm tant per els panels com per el sostre i el terra la viga central que soporta la caseta es de 14x4´5. L´impermeabilitzacio esta garantida al utilitzar una tegola americana.